Tietoa meistä

Mikä ihmeen Lundén Foods Pro? Tässä tiivistys!

Suomalainen perheyrityksemme on tärkeä osa ammattikeittiöiden arkea.
Valmistamme modernia ruokaa Turussa ja Tallinnassa ja brändejämme ovat Jalostaja, Auran ja Chef Lundén Pro. Meistä saat ketterän ja pitkäaikaisen kumppanin, jonka kanssa onnistumisen resepti
kehitetään yhdessä.

Kehitämme valikoimaamme jatkuvasti tuoden makumaailmaan erilaisia ruokatrendejä, ja teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaiden kanssa saman kauhan varressa. Toimintamme perustuu käsityövaltaiseen työhön ja nopeaan reagointiin uusien tuotteiden valmistuksessa.

Tallinnan tuoreruokatehtaalla valmistamme sekä tuore- että pakastetuotteita. Valikoimassamme on uuniruokia, kastikkeita, keittoja sekä take away -tuotteita leivistä, wrapeista, susheista ja salaateista tuorepizzoihin. Vuosien varrella valikoima on laajentunut kattamaan ammattikeittiöiden tarpeita monipuolisesti.

Turussa valmistamme niin omien brändiemme tuotteita kuin asiakkaidemme omien merkkien tuotteita sekä vähittäiskaupalle että Food Service -asiakkaille. Turussa valmistetaan mm. keittoja, sinappia, majoneesia, salaatteja ja kolmioleipiä.

Meillä on pitkä kokemus erilaisten Food Service -asiakkaiden kanssa toimimisesta, joten ymmärrämme asiakkaidemme erilaiset tarpeet. Jatkuvasti kasvavasta tuotevalikoimastamme löytyy ratkaisu moniin tilanteisiin, mutta tarpeen vaatiessa räätälöimme juuri sinun tilanteeseesi sopivan tuotteen ja palvelukokonaisuuden.

Inspiroidu valikoimastamme, niin suunnitellaan yhdessä, mitä tarjoaisit asiakkaillesi.

Lue lisää brändeistämme