13.04.2022

Lundén Foods Pro lanseeraa ammattikeittiöille kehitetyt Auran X Pekka Terävä -kastikkeet

Lundén Foods Pro ja keittiömestarilegenda Pekka Terävä löivät viisaat kauhansa yhteen ja kehittelivät loistavat kastikkeet ammattikeittiöiden tarpeisiin. Yhteinen tuoteperhe kulkee nimellä Auran X Pekka Terävä, ja se täydentyy jatkossa uusilla tuotteilla.

“Halusimme kehittää suomalaiseen makumaailmaan sopivat tuotteet, joten oli luontevaa pyytää Pekkaa yhteistyökumppaniksi hänen vahvan osaamisensa ja näkemyksensä vuoksi. Pekka on omalla alallaan erittäin tunnettu ja arvostettu tekijä, joten olemme ylpeitä saadessamme hänet mukaan tähän yhteistyöhön”, kertoo Lundén Foods Pron Jonna Hautalahti.

Kolme herkullista ja monipuolista kastiketta

Ensimmäisenä Auran X Pekka Terävä -tuoteperheestä lanseerattavat valmiit kastikkeet ovat Täysmajoneesi, Vegaanimajoneesi sekä Hollandaisekastike. Kastikkeet on suunniteltu sillä ajatuksella, että ne palvelisivat mahdollisimman monipuolisesti ammattikeittiöitä. Suomessa valmistetut majoneesit ja hollandaisekastike luovat hyvän pohjan monille resepteille ja antavat vapaat kädet ammattilaisille. 

“Kaikki majoneesit ja hollandaiset ovat erinomaisia pohjia, joita jokainen keittiömestari voi jatkojalostaa mielensä mukaisesti”, kuvailee keittiömestari Pekka Terävä.

Auran X Pekka Terävä Täysmajoneesi 5 kg – Monikäyttöinen laktoositon ja gluteeniton majoneesi täynnä pehmeää makua. Tämä ammattikeittiöiden kuninkaallinen sopii täydellisesti esimerkiksi street foodiin, salaattien maustamiseen ja dippaamiseen.

Auran X Pekka Terävä Vegaanimajoneesi 5 kg – Sopii täydellisesti vaativampaankin makuun ja jopa keittiön ainoaksi maustamattomaksi majoneesiksi. Täysin vegaanisella, laktoosittomalla ja gluteenittomalla majoneesilla voi maustaa esimerkiksi kasvispohjaiset salaatit ja täytetyt leivät, sekä loihtia dippejä erilaisille pikkupurtaville. 

Auran X Pekka Terävä Hollandaisekastike 1,8 kg – Auran laktoosittomasta ja gluteenittomasta Hollandaisekastikkeesta tuunaa helposti erilaisia voikastikkeita, kuten bearnaisekastikkeen tai foyot-kastikkeen. Tämä klassinen, aidon maun omaava kastike kruunaa annoksen kuin annoksen, joissa maku on tärkeintä. 

Lisäinspiraatiota Pekan resepteistä

Sen lisäksi, että Pekka on ollut mukana kehittelemässä tuotteiden reseptiikkaa, hän jakaa myös omat reseptivinkkinsä kastikkeiden käyttöön. Miten tuunata hollandaisekastikkeesta bearnaisekastiketta, ja mitä maustettuja majoneeseja on käden käänteessä tuunattavissa Auran maustamattomista majoneeseista. Pekan reseptit löytyvät reseptit-sivulta.

Tuotteet tulevat myyntiin 2022 aikana. 

Lundén Foods Pro on ammattikeittiöiden ketterä kumppani. Suomalaisena perheyhtiönä valmistamme modernia ruokaa Turussa ja Tallinnassa, ja brändejämme ovat Jalostaja, Auran ja Chef Lundén Pro. Meistä saat joustavan ja pitkäaikaisen kumppanin, jonka kanssa onnistumisen resepti kehitetään yhdessä.

Pekka Terävä on arvostettu ja palkittu suomalainen keittiömestari ja ravintoloitsija. Hän on yksi Olo Collection Oy:n omistajista, jonka ravintoloihin kuuluu Michelin-tähtiravintola Olo, Garden by Olo, Emo, Ego, Brasa, Villa Störsvik ja Särkänlinna.

Lisätietoja: Jonna Hautalahti, jonna.hautalahti@jalostaja.fi, p. 040 9011 962

Lisää ajankohtaista

 • 12.09.2023

  Kespron syyskiertueella mukana Lunden Foods Pro

  Tervetuloa osastollemme maistelemaan Auran ja Pekka Terävän kanssa yhteistyössä tehtyjä tuotteita...

  Lue lisää ›
 • 14.02.2023

  Lunden Foods Pro mukana Fastfood & Café & Restaurant -messuilla 22.-23.3.2023

  Tervetuloa osastollemme ihastumaan tuotteisiimme. Messukattauksesta löydät Auran ja Pekka Terävän...

  Lue lisää ›