Chef Lundén Pro

Vanilja-rahka pannukakku 5 kg

Viettelevän vaniljainen pannukakku sopii hyvin esimerkiksi kevääseen. Tarjoile marjojen, hedelmäsalaatin tai kerman kera.

  • 5 kg
  • Pannukakut ja Munakkaat
  • 180 vrk valmistuksesta
  • säilytys alle -18ºC

Ainesosat

Maito, rahka 25%, vehnäjauho, munamassa, voi, sokeri, vanilliinisokeri 2%, suola.

Erikoisruokavaliot

Kasvisruokavalioon

Laktoositon/laktosfri

Valmistus

Levitä jäiset pannukakut GN-vuokaan tai pellille leivinpaperin päälle. Kuumenna 150 °C kiertoilmauunissa 20–25 min.

Ravintosisältö

g/100g

Energiaa kJ

753

Energiaa kcal

180

Rasvaa

6,7

josta tyyd. rasvahappoja

3,2

Hiilihydraatteja

21,9

joista sokereita

8,6

Proteiineja

7,6

Suolaa

0,5